Перед судом постане присяжний районного суду, що вчинив ДТП у якому 1 особа загинула

Опубліковано:
31 Липня, 2020

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 286 КК України стосовно присяжного одного із районних судів області, який, керуючи справним автомобілем, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, збив 2 пішоходів.

Розслідуванням встановлено, що 12 лютого 2020 року водій автомобіля Mercedes-Benz 250D, маючи технічну можливість зупинити керований ним транспортний засіб, вчинив у с. Великі Млинівці Кременецького району наїзд на подружжя на одній з вулиць населеного пункту.

Внаслідок наїзду автомобіля потерпілий помер на місці пригоди, а потерпіла отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Розслідування кримінального провадження, що здійснювали слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові, завершено.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: