Віктор Овчарук відзначив медичних працівників Борщівського району

Голова обласної ради завітав до медиків Борщівського району.

31.07.2020 09:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Віктор Овчарук вручив медичним працівникам закладів охорони здоров'я Борщівщини відзнаки Тернопільської обласної ради та подякував за жертовну працю і врятовані людські життя.

– Сьогодні, з огляду на поширення коронавірусу, професія медика набула особливого значення та важливості. Ви як справжні професіонали гідно стали на боротьбу з цією невідомою недугою, часто ризикуючи власним здоров’ям та життям, – зазначив голова обласної ради. – І так є при будь-якій ситуації:  з якими б проблемами зі здоров’ям до вас не зверталися люди, ви завжди прийдете на допомогу, виявляючи відданість своїй справі. Низький уклін за вашу невтомну працю та щире і відкрите серце. Завдяки Вашій турботі та професійній майстерності у людини з’являється віра та надія на одужання, і це — найголовніше. Земний уклін усім медичним працівникам!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі