ТОВ «Микулинецький бровар» завжди дбав та дбає про якість своєї продукції

Опубліковано:
31 Липня, 2020

Для отримання смачного пива використовується власний ячмінь, котрий вирощений в сприятливих умовах та перетворений на солод на власній солодовні. До речі, багато пивоварних підприємств через економічну недоцільність позакривали солодовні та закупляють вже готову закордонну продукцію. Іншою дорогою пішов «МИКУЛИНЕЦЬКИЙ БРОВАР» – зберіг повний цикл виробництва і якість пива.

На заводі здійснено реконструцію та модернізацію солодового цеху. Це дало змогу покращити якисть продукції та зберегти велику кількість робочих місць. Для зменшення витрат на виготовлення солоду підприємство використовує теплову енергію від спалювання солом’яних брикетів власного виробництва. Така новація дозволяє звести до мінімуму споживання природнього газу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємство, #продукція, #тернопіль, #тернопільські новини, #троян, #якість
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: