Паводок ріки Дністер завдав великої шкоди селам на півдні Тернопільщини

Опубліковано:
30 Липня, 2020

Значних руйнувань через потік води зазнала дорога місцевого значення О200304 Бучач – Нижнів.

Пошкоджена паводком дорога має важливе значення для мешканців Коропецької об’єднаної територіальної громади, куди входять 6 сіл та селищ. Вона є єдиним транспортним коридором для них до обласних центрів: Тернополя та Івано-Франківська. Проїзд автомобільною дорогою О200304 Бучач – Нижнів досі утруднений.

Для покращення транспортного сполучення між підтопленими селами і рештою області, найбільша дорожня компанія Тернопільщини ТОВ Техно-Буд-Центр в якості благодійної допомоги запропонувала відремонтувати найбільш критичні ділянки автомобільної дороги О200304 Бучач – Нижнів.

Представники компанії, Служби автомобільних доріг у Тернопільській області та Тернопільської ОДА обстежили автошлях О200304 Бучач – Нижнів, і визначили три ділянки, котрі потребують відновлення.

На двох відрізках, загальною протяжністю 3 км 250 м, ТОВ Техно-Буд-Центр проведе за власний кошт поточний середній ремонт.

Також повідомляємо, що у бюджеті області на 2020 рік передбачено кошти на поточний середній ремонт третьої ділянки вищезгаданої дороги, протяжністю 2,1 км. Балансоутримувач дороги, КП «Тернопількомунінвест», вже оголосило тендер.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дністер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потоп, #сад, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: