Олексій Станько закликає до об’єднання усіх, хто роками бореться із свавіллям Тернопільської міської ради

Опубліковано:
30 Липня, 2020

Голова Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадянський рух “Хвиля”» Олексій Станько 20 липня офіційно заявив, що буде балотуватися на посаду міського голови Тернополя. 

Під час пресконференції під стінами Тернопільської міськради він закликав усі сили, які вважають себе опозиційними до чинної міської влади, об’єднатися для спільної боротьби.

– Ні для кого не секрет, що за останні декілька каденцій у міськраді нічого не змінилося. Тут за гроші виконують будь-які забаганки: готують документи під забудову зелених зон, погоджують роботу котелень, які псують повітря, роками грабують наше місто. Останні 7 років наша команда розслідує справи корупційного характеру в яких фігурують тернопільські чиновники. Скоро лозунгом Тернополя стануть слова: «Ходити бруківкою Надала до ресторанів Заставного». Саме тому ми закликаємо усі політичні сили та громадські організації, які борються із свавіллям міського голови, долучитися і піти на місцеві вибори однією командою, – зазначив Олексій Станько.

Олексій Станько також підкреслив, що до команди «Хвилі» мають увійти люди, які у своїх діях спираються на інтереси громадян, а не на великі гроші.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кандидат, #мер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #станько, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: