«Велике будівництво»: на Тернопільщині триває капітальний ремонт школи

Опубліковано:
30 Липня, 2020

У рамках проєкту «Велике будівництво» триває капітальний ремонт навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» №2 у м. Хоростків. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Проводяться роботи з монтажу системи опалення та заміни електротехнічного обладнання. Також планують замінити двері, влаштувати дашки над входами, пандуси і санвузли для осіб з інвалідністю.

«Роботи розпочались після ЗНО, 15-16 липня. Триває підготовка до фарбування стін, цього тижня плануємо встановлення вікон і дверей. Школа збудована у 70-тих роках, проте відтоді там не проводилось жодного капітального ремонту. Протягом 2017-2018 років ми замінили дах повністю, школа перекрита, зроблено фасад. Протягом вересня будуть дороблятись ще деякі роботи, які не заважатимуть навчальному процесу», – зазначила директор школи Галина Ворона

До слова, вартість проєкту обійдеться в 15,1 млн грн. З ДФРР – 12 млн грн має бути виділено, з місцевого – 3 млн грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Велике будівництво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хоростків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: