Випускний-2020: родичів тернопільських випускників просять не приходити

Опубліковано:
30 Липня, 2020

У Тернополі завтра, 31 липня, відбудеться свято випускного. Людей старших 60-ти років, дітей та осіб з групи ризику через хронічні захворювання просять утриматися від походу на цю подію.

Як зазначають в поліції, правоохоронці супроводжуватимуть ходу випускників до міського стадіону і нагадують про те, що всі зобов’язані бути у захисних масках і дотримуватися дистанції: відстань між випускниками однієї школи — не менше півтора метра, між школами – шість метрів. На стадіоні вчорашні школярі не можуть сидіти поруч, лише через одне сидіння.

«Також хочу закликати утриматися від походу на цю подію людей старших 60-ти років, дітей та осіб з групи ризику через хронічні захворювання», – каже заступник начальника Тернопільського відділу поліції Іван Рибчак.

Саме ж дійство розпочнеться о 15:00 год та триватиме до 17:00 год. Колона випускників пройде головними вулицями міста. У зв’язку з цим буде перекритий рух транспортних засобів на деяких ділянках дороги, а саме: від перехрестя вул. Руської — Г. Танцорова до перехрестя вул. Слівенської — Є. Коновальця (через проспект С. Бандери).

До слова, у вечірній час також посилять патруль на набережній Тернопільського ставу та поблизу ресторанів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Випускний 2020, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: