Трудове рабство продовжує процвітати: 35 тернополян постраждала від торгівлі людьми

Опубліковано:
30 Липня, 2020

У Тернопільській області статус особи, що постраждала від торгівлі людьми, отримали 35 громадян. Така статистика лише підтверджує, що трудове рабство продовжує процвітати.

Як повідомляє очільник відділу протидії торгівлі людьми Нацполіції краю Олександр Буняк, на Західній Україні люди продовжують шукати кращої долі за кордоном. На жаль, в пошуках кращого життя вони потрапляють у рабство.

«Наша область в західному регіоні лідирує за кількістю людей, котрі у пошуках кращого життя їдуть за кордон, натомість нерідко потрапляють у руки торговців живим товаром. Цього року задокументовано чотири кримінальні провадження, три з яких вже скеровані до суду», – розповідає Олександр Буняк.

До слова, на Театральному майдані відкрився консультаційний центр просто неба. Усі охочі мають змогу навчитися правильно організувати свою поїздку за кордон, поспілкуватися з фахівцями державних служб з питань працевлаштування за межами України та отримати методичні листівки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Всесвітній день протидії торгівлі людьми, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #трудове рабство
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: