На Тернопільщині відкрили новий бетонний завод (Фото)

30.07.2020 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

На Тернопільщині відкрито завод МК "Бетон". Участь у події взяв віцепрезидент Національного комітету Міжнародної торгової палати України Тарас Демкура. Інформацію про це можна побачити на його сторінці у Фейсбуці. Там же − світлини та відео з місця події.

Відкриття підприємства стало свідченням того, що будь-яку проблему міста, області та країни можна вирішити. Важливо лише мислити в інтересах регіону і його жителів. Адже у результаті відкриття нового бетонного заводу збільшилася кількість робочих місць, а це в умовах пандемії та кризи вважається значущою подією.

null

 

null

Поява нового підприємства стала можливою завдяки співпраці багатьох людей, − тих, хто допомагав у будівництві та підтримував ініціаторів проєкту і його виконавців. На їх адресу під час церемонії відкриття заводу пролунало багато вдячних слів.

null

До слова, назва нового підприємства пов'язана з ініціаторами проєкту: в ній "зашифровані"прізвища Мазур і Коруц. Саме Микола Мазур, Володимир і Богдан Коруц є "винуватцями" події. А власне ідея створення підприємства з'явилася наприкінці минулого року, під час відпочинку одного з них та обговорення проблем регіону.

null

Сьогодні багато хто висловлює подяку усім причетним до появи нового підприємства та бажає успіхів у бізнесі, вдячних клієнтів. А також − більше новобудов, участь у зведенні яких братиме і МК "Бетон".

Справді, часи дають нам усім випробування, і приклад з підприємством МК "Бетон" дає надію на краще.

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі