Мешканці Тернополя і області добре знать, де в рідному місті можна купити холодильник. Побутову техніку продають як у всеукраїнських торгових мережах, так і в невеликих місцевих магазинчиках, яких доволі багато в облцентрі, Теребовлі, Чорткові. Як то кажуть, тільки заходь – і вибирай. Більш прогресивне молоде покоління для покупок обирає онлайн-магазини, наприклад https://allo.ua/ru/holodilniki/, де і вибір значно більший, і ціни часто нижчі, ніж у місцевих магазинах.

Критерії вибору техніки

null

Однак і перші, і другі часто мають однакову проблему: як з-поміж асортименту продавця вибрати дійсно хороший холодильник? Насправді ж, у виборі якісної техніки немає особливих складнощів: головне – знати, на які моменти слід звернути увагу. А це:

– бренд;

– габарити і місткість;

– розташування морозильної камери;

– система заморозки;

– рівень шуму;

– додаткові функції.

Деякі покупці в бажанні зекономити перш за все дивляться на ціни, тому між більш дорогим відомим брендом і дешевою моделлю невідомого виробника вибирають друге. І роблять величезну помилку. Перше правило покупки холодильника на роки – вибирати модель від виробника з хорошою репутацією. По-перше, такі вироби мають тривалий гарантійний термін обслуговування, а по-друге, більшість із них без поломок служить значно довше, ніж гарантує виробник.

Корпус, деталі, системи в холодильниках відомих брендів зроблені з якісних матеріалів, а під час їх проектування і виготовлення використовуються надсучасні технології. До того ж у багатьох виробників побутова техніка представлена в декількох серіях: від бюджетних варіантів до дорогих преміум-класу, що дозволяє підібрати модель по своєму гаманцю. Де, як і з яких матеріалів виготовлявся «безіменний» холодильник чи підробка на бренд, можна лише здогадуватися.

А вже після того, як ви визначилися з маркою, можна переходити до технічних характеристик. Тут теж немає нічого складного. Не бажаєте вовтузитися з частим розморожуванням камери – беріть варіант No Frost. Любите робити багато заготовок – вибирайте модель з великою морозилкою. Шукаєте помічника з функціями smart – перевірте в техпаспорті, які додаткові опції передбачені в тій чи іншій моделі.

І найважливіше. Купувати техніку на роки бажано у великих спеціалізованих магазинах, які дбають про свою репутацію і точно не запропонують покупцям контрафакт чи причепурену б/у техніку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #кухня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #техніка, #холодильник
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: