9 ознак того, що поруч з вами справжній чоловік, а не хлопчик

Опубліковано:
29 Липня, 2020

Вік не має нічого спільного зі становленням чоловіка. Вік – це лише цифра, а чоловіка визначають його вчинки. Але проблема в тому, що більшість жінок витрачають свій час і сили на те, щоб зробити з хлопчика чоловіка. Сьогодні це закінчиться. Якщо ви перебуваєте у стосунках з хлопчиком, згадайте, що ви жінка, і починайте рухатися далі.

1. Хлопчики уникають незручних розмов, а чоловіки знають, як заявити про свої потреби.

Часом навіть в найкращих стосунках між партнерами виникають негаразди. Наприклад, коли ви говорите або робите щось таке, що йому не подобається. Це неминуче. Всі хлопчики, як правило, пасивно-агресивні, в той час як зрілі чоловіки готові до конструктивного діалогу, навіть якщо він і неприємний.

2. Хлопчикам потрібен тільки секс. А чоловіки вкладають час і енергію в правильну жінку.

У житті кожного чоловіка рано чи пізно настає момент, коли він розуміє, що стосунки роблять його набагато щасливішими, ніж щоденні спроби «зловити себе за хвіст». Якщо ви отримуєте від нього п’яні повідомлення в першій годині ночі в суботу, значить він ще не готовий попрощатися зі своїм дитинством. Живіть далі і знайдіть собі дорослого чоловіка.

3. Хлопчики скажуть що завгодно, щоб забратися до вас в трусики, а чоловіки будуть робити компліменти, тому що хочуть, щоб ви були впевненими в собі.

Є величезна різниця між компліментами заради отримання чогось натомість і компліментами безкорисливими. Компліменти зрілих чоловіків відносяться до другого типу, тому що вони знають – зріла жінка завжди відповість на них взаємністю.

4. Хлопчики просто проживають день за днем, а чоловіки старанно працюють, щоб забезпечити майбутнє для себе і своєї жінки.

Якщо ви намагаєтеся зробити щасливими тільки себе, то можете байдикувати і веселитися хоч кожну ніч. Але як тільки зрозумієте, що на вас сподіваються інші люди, то будете готові піти на необхідні жертви.

5. Хлопчики бояться розумних жінок, а чоловіки знаходять в них свою мотивацію.

Якщо хлопець не впевнений в рівні свого інтелекту, він не стане заводити стосунки з розумною дівчиною. Він залишиться в своїй зоні комфорту, в той час як зрілий чоловік захоче пройти через це випробування.

6. Хлопчики дають порожні обіцянки, а чоловіки не кидають слів на вітер.

Зрілий чоловік щирий у своїх почуттях. А якщо почуттів немає, він не стане про них брехати.

7. Хлопчики уникають будь-якої можливості бути відкинутими. Чоловіки ж дивляться своїм страхам в обличчя і перемагають їх.

Справа в тому, що чоловіки і хлопчики однаково сильно ненавидять бути відкинутими. Не має значення, хто ви, це в будь-якому випадку неприємно. Єдина різниця полягає лише в тому, що зрілий чоловік не тікає від страхів і буде домагатися свого, тому що воно того варте.

8. Хлопчики не розставляють пріоритетів. Чоловік же знає, що дійсно важливе, а тому завжди ставить вас на перше місце.

Зрілий чоловік хоче проводити весь свій час з людьми, яких любить. Якщо він з вами зустрічається, то ви йому точно не байдужі.

9. Хлопчики тягнуть вас на дно, а чоловіки підбадьорюють і підтримують.

Перелякані маленькі хлопчики спробують затягнути свою жінку на дно слідом за собою. Це у них такий захисний механізм. Але зрілий партнер розуміє, що росте як чоловік, якщо його кохає росте як жінка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #порада, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: