Сина Віктора Павліка, який бореться з онкологією, поклали в хоспіс

Опубліковано:
29 Липня, 2020

Молодший син популярного співака Віктора Павліка – 21-річний Павло, який мужньо бореться з онкологічним захворюванням, поміщений в хоспіс. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила мама хлопця, колишня дружина артиста Лариса Созаева. Вона додала, що Павло не опускає руки і продовжує бій. А вона стала йому підтримкою і опорою в цей складний кризовий час. Лариса веде з сином відверті розмови про життя, смерть, мрії.

– Чи потрібно говорити з дітьми про смерть? Потрібно! Я не психолог…  Влітку 2018 року вступила до університету на факультет психології, щоб мати другу вищу освіту і можливість змінити напрямок в житті після розлучення з чоловіком …  Почалася сесія… я дізналася, що у сина онкологія і можливості продовжити навчання не було. Часу тепер разом ми повинні були проводити багато…  і стали говорити про найважливіше – про життя і смерть. Що мрії можуть не збуватися. Що одним щастить, іншим ні. Що він може одужати, а може і померти. Що мати похмурі думки не варіант. Що сподіватися і вірити потрібно. Що є рай і пекло і від нас залежить, де ми проведемо вічність.

Я вчила сина стійко сприймати будь-яку звістку, особливо погану, як солдат йде на війну, адже він не знає, чи повернеться живим з поля бою. Так саркома виявилася цим полем …  У мене є книга з назвою – «Розум – поле битви» – саме від розуму залежить, де, в якому місці ми опиняємося – в поразці чи виграші.

Мені довелося стати генералом у спідниці і своєю стійкістю показати синові, що з такою мамою бути слабким я йому не дозволю. У нас вийшов чудовий тандем! Ми в хоспісі. Бій триває, – написала жінка.

Нагадаємо, Павло Павлік вже майже два роки хворіє саркомою хребців, яку йому діагностували у жовтні 2018 року.  У червні цього року 21-річний юнак повідомив, що свідомо відмовився від лікування саркоми, оскільки воно не дає результату. Втім, невдовзі у своєму Facebook Павло опублікував новий допис, яким пояснив свої слова, які не всі зрозуміли правильно. Так, за словами Павла, він, хоч і припинив лікування, але не збирається сидіти і чекати, коли щось станеться. Він не здався та продовжує боротися з хворобою.

Тим часом його батько співак Віктор Павлік ошелешив шанувальників несподіваною новиною – він розлучився з дружиною Ларисою та пішов до молодої коханої. Згодом нова дружина Павліка Катерина Репяхова заявила у ЗМІ про напружені стосунки з колишньою обраницею Павліка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #онкологія, #павлік, #тернопіль, #тернопільські новини, #хоспіс
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: