Як воно – бути коханкою одруженого чоловіка? Історія тернополянки

Опубліковано:
29 Липня, 2020

Наше життя не завжди складається гладко, і не всім вдається відразу знайти свою другу половинку. Трапляється так, що мужчина мрії виявляється давно і безнадійно одруженим, і тоді жінка отримує не надто привабливий статус – коханка одруженого чоловіка. Як це – вести гру «на чужому полі»? Своєю історією поділилася тернополянка Галина (ім’я змінено).

Коханка одруженого чоловіка

Галина – симпатична жінка трішки за тридцять, розумна, начитана, цікава співрозмовниця і гарна господиня. Але в особистому житті чомусь так і не склалося.

У дитинстві мама говорила мені, щоб я не поспішала з заміжжям, тому що «спочатку треба пожити для себе». Я дійсно дуже ціную свою незалежність, але в той же час не буду заперечувати – мені вже давно хочеться звити власне сімейне гніздечко. На жаль, мужчина, в якого я закохалася, виявився одруженим… За інших обставин я би теж засудила «розлучницю», а тут стала нею сама. Мучилася, переживала, кілька разів намагалася розірвати ці стосунки, але кохання брало своє – я кожного разу поверталася до нього.

Ілюзія сім’ї

Галина нікому не розповідає про свої відносини з цим чоловіком, адже він не хотів би афішувати свою зраду. Але, так як його дружина багато років перебуває на заробітках за кордоном, зустрічаються вони частенько і багато часу проводять разом.   

Спочатку коханий обіцяв мені, що розлучиться, але згодом я зрозуміла, що його все цілком влаштовує. А чому б ні: дружина за кордоном заробляє гроші, що для нашої країни не рідкість, дорослий син уже живе окремо, а у нього ще й молода коханка! Але скільки б я не просила його якось визначитися і окреслити наше спільне майбутнє, чіткої відповіді так і не було. Так і живемо: від приїзду до від’їзду його дружини він з нею, а поміж тим – мій частий гість. І хотіла б це припинити, але ніяк не виходить…

Ситуація, звичайно, не з приємних – страждає і обдурена дружина, яка про все давно здогадується, і розлучниця, яка вже роками живе в підвішеному стані. А чоловік тим часом ніяк не може визначитися. Або не хоче, тому що його все влаштовує. Але чи готова Галина і далі носити на собі невидиме тавро – «коханка одруженого чоловіка»? Навряд чи. Тому дівчатам, перш ніж обирати такий шлях у житті, варто дуже добре замислитися. Бо недарма в народі кажуть: «На чужому горі свого щастя не збудуєш».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #коханка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: