Лежала в рові і не знала як туди потрапила: поліцейські розшукали зниклу тернополянку

Опубліковано:
30 Липня, 2020

До поліцейських звернулася жителька обласного центру з проханням розшукати її приятельку, 1937 року народження. Жінка , пішла з дому та не повернулася.

На пошуки тернополянки було задіяно особовий склад територіального підрозділу поліції в складі працівників карного розшуку, дільничних офіцерів та кінологів.

За словами старшого оперуповноваженого Тернопільського відділу поліції Івана Касараби жінку знайшли в понеділок, 27 липня.

За допомогою технічних засобів, правоохоронці зафіксували сигнал мобільного зниклої. Телефон та сумку з особистими речами пенсіонерки поліцейські знайшли на сміттєзвалищі об’їзної обласного центру.

Обстежуючи прилеглу територію, правоохоронці розшукали там й зниклу. Вона лежала в рові при свідомості, однак не могла пояснити як туди потрапила.

На місце події виїжджала бригада швидкої медичної допомоги, працівники якої госпіталізували тернополянку до медзакладу. Наразі її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #жінка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розшук, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: