На Тернопільщині зареєстрували повторні випадки захворювання на COVID-19

29.07.2020 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі не будуть посилювати карантинні обмеження. Таке рішення прийняли під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

За останній тиждень найбільше випадків COVID-19 зафіксували серед жителів Бережанського, Збаразького, Монастириського, Чортківського, Тернопільського районів та м. Тернопіль. Як зазначає начальника управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації Володимира Богайчука, завантаженість ліжок хворими на COVID-19 у медзакладах першої хвилі становить 26,7%.

«Станом на сьогодні спостерігаємо погіршення ситуації із захворюваністю на COVID-19 у Тернопільській області. Продовжують хворіти 1075 осіб, з них 144 перебувають на стаціонарному лікуванні, з яких 15 – на кисневій масці, 17 – на кисневому концентраторі. Близько 30 хворих у важкому стані. Це пов’язано з тим, що люди не до кінця розуміють складність ситуації із захворюваністю, яка і виникає через недотримання саме карантинних заходів», – каже Володимир Богайчук.

Також в області зареєстрували декілька повторних випадків захворюваності на коронавірус. Є пацієнт, який вже втретє захворів на COVID-19.

До слова, станом на 29 серпня на Тернопільщині лабораторно підтвердили 2852 випадки коронавірусу, 39 – летальних, 1738 людей одужало.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі