Фото рекордного шлейфу тернопільської випускниці оприлюднили та стало відомо, хто демонструватиме унікальну сукню

Опубліковано:
29 Липня, 2020

Унікальну сукню найніжнішого відтінку зі шлейфом довжиною 100 м зафіксують, як новий рекорд України у “Національному Реєстрі рекордів України”.

Для того, щоби продемонструвати її красу та оригінальність запросили справжню випускницю 2020 Марію Борисяк, доньку керівника відомої танцювальної студії “T.A.N.G.o dance company”. Любов Гриневич-Борисяк, мати випускниці: “Хочу внести ясність. Не школярка встановлює рекорд “Сукня із найдовшим шлейфом довжиною 100 м”! Реалізовує задум ТМ «Наталі -мода» в особі власниці і голови ГО «Планета вільних людей» Наталії Віталіївни Стефанчук . Школярка, вона ж моя дочка, є лише моделлю!!! Але моя дорога дівчинка, погодившись на пропозицію з певними ваганнями, на жаль, зіткнулась сьогодні з великим негативом з боку наших «добрих» галичан і дуже хвилюється, засмучена. І це зрозуміло. Адже їй лише 17! Незважаючи ні на що, тепер ми точно не відступимо! Причепимо той шлейф і встановимо рекорд! Чому у всьому має бути сенс? Хто сказав, що не на часі? Когось мутить, що гарна дівчинка гарно виглядатиме в оточенні маленьких моделей? Кому від того буде гірше? Карантинна буденність така сіра… Ми захотіли розфарбувати її яскравими фарбами! Хочеться крикнути: «Люди! Прокиньтесь! Ви ж люди..?» Будьте добрішими!”

Сукню продемонструють вже після того, як випускники прийдуть на міський стадіон. 100 метровий шлейф нестимуть дівчата, юні моделі. Світлини зі шлейфом оприлюднили. Чекаємо на гарну подію і бажаємо учасникам успіху! 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рекорд, #сукня, #тернопіль, #тернопільські новини, #шлейф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: