«Найдовший шлейф сукні»: тернопільська випускниця встановить новий рекорд України (Відео)

Опубліковано:
29 Липня, 2020

Тернопільська випускниця Марія Борисяк планує встановити новий рекорд України. У дівчини під час параду випускників буде здійснено замір найдовшого шлейфа. Про це повідомляє «Файне місто».

Як зазначає випускниця, вона від початку знала, що сукня має бути незвичайною, проте, що саме стане родзинкою – не уявляла. Марія дослухалася до дизайнерів і тепер претендує на рекорд.

«З самого початку це не було моїм задумом. Я просто прийшла для пошиття сукні. Мені важко вгодити, хотілося чогось неординарного. Я була у великих пошуках. З дизайнером ми підібрали вбрання, яке й виявилося платтям моєї мрії. Потім мені запропонували стати моделлю, яка продемонструє сукню. Я – ризикнула, погодилася і тепер з нетерпінням очікую цього дня. Задоволена результатом, ризик оправданий», – каже випускниця Марічка Борисяк.

Сукня дівчини буде виконана у стилі «трансформера». Особливістю наряду стане 100-метро шлейф.

«Аби зняти шлейф, достатньо однієї хвилини. А от нести його, це – випробування. Тому робитимемо ми це у супроводі маленьких принцес. Дівчатка готуються, приходять на примірки. Всі готуємося», – каже дизайнерка Наталі Стефанчук.

До слова, 31 липня у Тернополі відбудеться парад випускників. Вручення атестатів, грамот і нагород відбудеться на центральному стадіоні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Випускний 2020, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парад випускників, #Рекорд України, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: