Справу двох тернопільських патрульних відправили в суд

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст.365 КК України (перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу) стосовно двох працівників патрульної поліції.

За версією слідства, у квітні 2020 року, на одній із вулиць обласного центру, правоохоронці безпідставно застосували до мешканця м. Тернополя фізичну силу та спецзасоби, спричинивши йому фізичний біль та тілесні ушкодження.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові за процесуального керівництва прокуратури Тернопільської області.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Прес-служба прокуратури Тернопільської області  

Коментарі