Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі має нового директора

Опубліковано:
28 Липня, 2020

Колективу Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі представили нового  директора. Відтепер,  очолювати навчальний заклад буде Марія Чашка.

«Спільно із начальницею управління освіти і науки Ольгою Петрівною Похиляк із приємністю представили колективу Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі нову очільницю, педагога за освітою й покликанням, правдиву патріотку, добровольця батальйону “Карпатська січ” Марію Теодорівну Чашку», – зазначив Леонід Бицюра.

Впродовж останніх чотирьох років виконувала обов‘язки директора ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі Ганна Чорна. На засіданні конкурсної комісії в управлінні освіти і науки Тернопільської міської ради, яке відбулося 24 липня, обрали нового директора. Марію Чашку підтримали голосами п’ятеро з восьми членів комісії. Двоє віддали свої голоси за кандидата Андрія Каплуна, а один – не підтримав жодного.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Маря Чашка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

Найбільше читають: