Перестало битися серце викладача Тернопільського педагогічного університету

28.07.2020 17:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Тернополі відійшов у вічність викладач педагогічного університету Андрій Синільник. Серце чоловіка перестало битися на 96-році життя.

«Із сумом повідомляємо, що на 93-му році життя помер Андрій Дмитрович Синільник — кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри ботаніки, вчений-агроном, який стоїть біля витоків становлення інтенсивних технологій вирощування гороху посівного, цукрових буряків, редьки олійної та ролі сірки у формуванні урожаю рослин в умовах достатнього зволоження», – йдеться у повідомленні.

Більшість свого життя чоловік присвятив викладацькій роботі. За 69-річну трудову діяльність, 32 роки Андрій Дмитрович пропрацював у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка. Як зазначають студенти, викладач назавжди залишиться у їхній пам'яті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі