«Звинувачують у вбивстві студента-іноземця»: мешканка Тернопільщини залишиться під вартою

Опубліковано:
28 Липня, 2020

Суд залишив під вартою дівчину, яку підозрюють у вбивстві 24-річного студента-іноземця.

Як повідомляє Прокуратура Тернопільської області, відповідні скарги на рішення слідчих суддів про продовження їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та про призначення стаціонарної судово-психіатричної експертизи надіслали захисники неповнолітньої, яка підозрюється у вчиненні вбивства громадянина Конго. Суд погодився з позицією прокурора та залишив без задоволення скарги сторони захисту у справі про вбивство іноземного студента, а рішення слідчих суддів без змін

Нагадаємо, що 9 травня у Тернополя було вбито громадянина Республіки Конго, який навчався у ТНЕУ. Бригада швидкої допомоги, яка виїхала на місце події, виявила тіло 24-річого чоловіка з ножовими пораненнями. Правоохоронці встановили, що причетна до вбивства мешканка одного з сіл Тернопільського району. Дівчину затримали за місцем проживання, куди вона втекла на таксі після вчинення вбивства. Наріз вона знаходиться під вартою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #студент-іноземець, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: