Випусний-2020: у Тернополі перекриють проїжджу частину від вулиці Руської до проспекту Бандери

Опубліковано:
28 Липня, 2020

У Тернополі вже цієї п’ятниці, 31 липня, відбудеться парад випускників. Під час проведення заходу у місті перекриють проїжджу частину від вулиці Руської до проспекту Бандери. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відтак, парад випускників розпочнеться від Наставної церкви до головного міського стадіону. У зв’язку з цим організація дорожнього руху зміниться.

З 15.30 год до 16.00 год, рух автобусів:

Від вулиці Руська у напрямку житлового масиву «Дружба» спрямовується вулицями Шашкевича, Живова – у напрямку дамби Тернопільського ставу;

Від дамби Тернопільського ставу у напрямку житлових масивів «Східний» та «Сонячний» спрямовується вулицею Танцорова, через площу Героїв Євромайдану, вулицею Патріарха Мстислава.

З 15.30 год до 16.00 год, рух тролейбусів:

Від житлових масивів «Сонячний» та «Східний» у напрямку житлового масиву «Дружба» (маршрути №2, 3, 5, 11), скорочується до центру міста із розворотом через вулиці Кн. Острозького, Пирогова, Гоголя).

Від дамби Тернопільського ставу у напрямку житлових масивів «Східний» та «Сонячний» спрямовується вулицями Танцорова, Живова, Кн. Острозького, Пирогова, Гоголя.

З 16.00 год до орієнтовно 17.00 год рух громадського транспорту вулицею Руська та проспектом Степана Бандери (від вулиці Татарська до вулиці Клінічна) призупиняється. Під час ходи рух громадського транспорту буде відновлюватись у міру відкриття вулиць, де проходять конкретні маршрути громадського транспорту.

Зазначимо, що обов’язковою умовою проведення урочисто ходи є обов’язкове дотримання маскового режиму та дистанції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Випскний 2020, #випускний, #громадський транспорт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #організація дорожнього руху, #парад випускників, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: