«Опілля» бере участь в «Українській народній премії»

Голосуйте за тернопільський бренд, який цінують! Підтримаймо справжніх!

28.07.2020 09:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Всеукраїнський національний проєкт «Українська народна премія» спрямований на визначення найкращих товарів та послуг, представлених на українському ринку, на основі вподобань найсправедливішого та найсуворішого журі — українських споживачів.

Участь у проєкті — показник того, кого люблять і кому довіряють українці, якими послугами й товарами користуються. Переможці в номінаціях — це беззаперечні лідери у своїх галузях, які отримали народне визнання й за підсумками проведеного голосування були визнані українськими споживачами, як найкращі.

Цього року «Опілля» знову традиційно взяло учать у проєкті «Українська народна премія-2020». Проголосувати за улюблений бренд до 31 серпня 2020 року можна ТУТ.

— Оголосити себе найкращим може кожен, але стати реальним лідером ринку й отримати народне визнання зможе тільки обраний українськими споживачами. Ми ж робимо ту роботу, яка в кінцевому результаті дає продукцію, яка зараз є на ринку і яку цінують люди. За що ми їм дуже вдячні. Це багато для нас означає, — каже керівник відділу маркетингу «Опілля» Володимир Гомівка. — Збереження натуральної класичної технології виробництва є сьогодні головним принципом діяльності тернопільського виробника. «Опілля» — це наші українські виробничі традиції. Це повага до споживача і високий рівень якості.

Цінуй справжнє! Підтримаймо справжніх!

Нагадаємо, уже два роки поспіль «Опілля» перемагає в «Українській народній премії» в номінаці «Напої. Пиво».

Довідково: ТОВ «Пивоварня Опілля» — тернопільський виробник пива та напоїв натурального бродіння. Має виробничу історію з 1851 року, коли на місці сучасного заводу була заснована перша велика промислова броварня в Тернополі. Тернопільське підприємство належить до найбільших платників податків міста Тернополя. Славиться своєю лінійкою напоїв натурального бродіння.

Пиво виробництва «Опілля» має, особливо, м’який смак, що здобуває популярність не тільки в нашій області, але й у межах усієї України. «Опілля». Саме за непоаторний смак справжнього живого пива «Опілля» обирають мільйони українців.

Підприємство славне також випуском безалкогольної лінійки, зокрема, квасу натурального бродіння «Опілля Домашній» та «Тернопільський».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі