На Тернопільщині відновлять ще одну ділянку дороги

Поточний середній ремонт ще одного автошляху Тернопільщини в рамках проєкту #Велике_будівництво розпочали 24 липня. У селищі Залізці Зборівського району дорожники приступили до фрезування старого покриття на трасі Р-39 Броди – Тернопіль.

Ремонт чекає 10,1 кілометрів від кордону з Львівщиною через село Залізці і до села Мшанець Зборівського району. Буде ресайклінг основи, два шари асфальтобетону, насипані узбіччя, встановлена система освітлення й оновлені тротуари у межах населених пунктів.

Тендер було проведено у 2019 році. Кошти на реалізацію проєкту постановою Кабінету Міністрів України виділили у липні 2020 року.

Виконує роботи ТОВ Техно-Буд-Центр.

Дорога Р-39 Броди – Тернопіль – альтернативний шлях з міста Тернопіль до Львова. Його загальна протяжність у двох областях становить 72,3 кілометри. Дорога Р-39 перетинається із раніше відремонтованою Р-41 Обхід Тернополя. Це головний маршрут жителів Тернопільської об’єднаної територіальної громади.

За амбітним планом Укравтодору протягом 2020 року у Тернопільській області буде відремонтовано 162,1 км доріг загального користування державного значення, серед яких частини автошляхів М-19, Р-43, Р-39.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: САД у Тернопільській області  

Коментарі