У Підволочиській громаді на Тернопільщині відкрито показову сімейну ферму

Опубліковано:
27 Липня, 2020

Нові можливості ведення власної справи у селі демонструє родина Липок. Вони відкрили сімейну молочну ферму “Поділля Еко Мілк” у с. Дорофіївка Підволочинського району, Тернопільської області. Село входить до Підволочиська селищна рада.

Олег і Ніна Липки вже мали досвід у молочному тваринництві — у напрямі козівництва. Але вони вирішили не зупинятися. Так у них з’явилася ще й сімейна ферма, на якій утримують корів. Подружжя вправне не лише у молочному бізнесі. Їхнє хобі — розведення диких кабанів. 

Закордонний та вітчизняний досвід Олега й Ніни сприяє їм в успішному веденні власної справи у селі. Крім того, вони активно займаються сироварінням: виготовляють бринзу і сири з горіхами.

На фермі “Поділля Еко Мілк” утримується 15 голів великої рогатої худоби, молоко господарі продають молокопереробному підприємству, пише ULEAD Тернопільський регіональний офіс.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #корова, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ферма
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: