Бережанський став вкрився цвіллю, що псує його вигляд і створює неприємний запах, що відлякує перехожих. Про жахливий стан водойми у мережі Facebook у групі «Береж Інфо» написали жителі міста:

«На Бережанському ставі, як і щороку в липні – цвітіння сіро-зелених водоростей через високу температуру повітря. Можливо дощі “змиють” їх…», – йдеться у повідомленні.

У коментарях люди звертають увагу орендарів та користувачів водойми на те, що цю проблему треба вирішувати:

« А головне жодних дій та інформації від так званих “користувачів” ставу, які повинні першими бити на сполох, розставити попереджувальні інформаційні щити щодо заборони купання, не кажучи про проведення відповідних лабораторних досліджень води !!! А так гарно розписали про своє право, а те що говорилось на нараді спеціалістами для користувачів, орендаторів в дії не видно !!!» – пише у коментарях Андрій Гудзиляк.

«Чому не відкриєте допоміжні канали для руху води..Сморід страшний.Де той клуб рибалок який так гарно вміє себе хвалити?Тяжко зняти дві дошки в монасі.» – коментує Галина Галя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #озеро, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: