Колишня тернопільська студентка поділилася спогадами про місто

Опубліковано:
26 Липня, 2020

Для місцевих мешканців Тернопіль вже давно став звичним – ми навіть не звертаємо уваги на красу нашого ставу чи затишок зелених парків. Але ті, хто приїздить сюди з інших міст, бачать все по-новому! Про свої враження від міста Файному місту розповідає колишня студентка одного з вищих навчальних закладів, Ірина Сідлярчук.

Зараз Ірина живе в Івано-Франківській області, але понад п’ятнадцять років тому навчалася в Тернополі – була студенткою Тернопільської Академії Народного Господарства. Вона з задоволенням ділиться приємними спогадами про наше місто:

Для мене Тернопіль назавжди залишиться містом юності, адже з ним пов’язано багато яскравих спогадів про студентські роки. Пам’ятаю, як мені подобалося прогулюватися набережною понад озером – такої краси не побачиш більше ніде в Україні! Також дуже подобався спокійний настрій цього міста, адже в ньому не відчувається гармидер великих мегаполісів. У Тернополі є багато затишних вуличок – наприклад Валова з її кавовими ароматами та картинним вернісажем. Запам’яталася й барвиста центральна частина міста з фонтанами і дуже великою кількістю квітів!

Також Ірина вважає, що як для порівняно невеликого міста в Тернополі є доволі багато зелених насаджень:

Самі тернополяни, мабуть, вже звикли до своїх парків, а мені надзвичайно подобалося вивчати буквально кожний затишний куточок. Особливо причарував парк Топільче з його водоймами, місточками, річечками та водяним колесом. Пам’ятаю, як затишно там було восени, коли опале листя яскравих барв красиво падало на воду…

За словами Іри, в останні роки Тернопіль змінився – став сучаснішим, більше схожим на європейські міста. Ще красивішою стала набережна, з’явилося багато модернових споруд зі скляними фасадами, нових фонтанів.

Тернопіль сьогодні і Тернопіль кільканадцять років тому – це, звичайно, різні речі. Сучасний ритм життя накладає свій відбиток – відкриваються нові цікаві заклади, відбуваються якісь події, фестивалі, є багато оновлень. Місто розвивається, і це чудово! Але для мене вулички Тернополя назавжди зберігатимуть спогади про студентські роки…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спогад, #студентка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: