У Тернополі 31 липня зафіксують рекордну сукню зі шлейфом довжиною 100 метрів

Опубліковано:
26 Липня, 2020

31 липня Тернопіль здивує Україну неординарним рекордом. Одна із випускниць школи продемонструє на центральному стадіоні міста сукню із найдовшим шлейфом довжиною 100 метрів! Цей рекорд буде зафіксовано у “Національному Реєстрі Рекордів України, 2020”.

Над образом випускної сукні працює команда відомої тернопільськоі дизайнерки Наталі Стефанчук: “Сукня ніжно-пудрового кольору, оздоблена декором ручної роботи. Найскладнішою є робота над шлейфом, адже для того, щоб він був транспортабельним підібрано фасон і тканину, яка відповідає сукні і має найменшу вагу при такій потужній довжині. Своїм рекордом ми хочемо подарувати позитивні емоції нашим випускникам і впевненість, що у цьому світі усе можливо, якщо ціль поставлена. Адже всі учасники, хто допомагає встановити цей рекорд – це колишні школярі тернопільських шкіл. Нести найдовший шлейф в Україні будуть юні моделі, які неодноразово приймали участь у Дитячих Днях моди і вихованці модельних агенцій. На головах дівчат будуть вінки з живих квітів.”

Питання: “Цікаво, як буде випускниця святкувати свій випускний у такій надзвичайній сукні?”

Наталі Стефанчук, організатор рекорду: «Ми передбачили цей момент – сукня виконується у формі трансформера в якому зручно вмонтовано шлейф і можна легко його відокремити за 1 хвилину.” Поки що зберігається інтрига, яка дівчина одягне рекордну сукню.

Рекорд фіксуватимуть на міському стадіоні  31 липня під час свята “Випускник-2020”.

Організатори дійства громадська організація «Планета Вільних Людей», ательє “ТМ Наталі-мода”, “Квітоцентр”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випускниця, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #плаття, #рекорд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: