Біля Білецького мосту – потопельник

Опубліковано:
26 Липня, 2020

У суботу 25 липня біля Білецького мосту відпочивала компанія людей середнього віку. Люди смажили шашлики та купались. Раптом почали шукати ще одного товариша, що був за їх словами та словами тих, хто відпочивав поруч трішки на підпитку.

Знайшли, на жаль, не під кущиком, а у ставі. 45-річного чоловіка швидко витягли на берег, викликали рятувальників та швидку. До їх приїзду пробувати самотужки повернути чоловіка до життя. Машини спецслужб приїхали швидко. Людині робили штучне дихання, давали кисневу маску. Медики швидкої, що приїхала трішки пізніше, також пробували пробудити життя в людині, але мусили констатували смерть. Друзі казали, що Сергій, так звали загиблого, подзвонив сам та приїхав до їх товариства на таксі. В черговий раз природа нагадує, що алкоголь та водойми погано єднаються. Не допускайте людей до купання у стані алкогольного сп’яніння…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водойма, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #потопельник, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: