«Вирішив розважитися»: 30-річний чоловік повідомив про замінування залізничної колії в Тернополі

Опубліковано:
25 Липня, 2020

Правоохоронці встановили особу людини, яка повідомила про замінування залізничної колії у Тернополі. Додзвонювачем виявився 30-річний житель Чортківського району.

За словами чоловіка, таким чином він вирішив розважитися, дзвінок здійснив із мобільного товариша. Правоохоронці затримали жартівника. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу та оголошення підозри у вчиненні кримінального правопорушення.

Нагадаємо, що 24 липня, близько 14 год, правоохоронцям надійшло повідомлення про закладення вибухового пристрою на колії залізничного вокзалу. На місце події приїхали екстрені служби. З адмінбудівлі вокзалу евакуювали близько пів сотні людей. Вибухотехніки обстежили територію, але вибухового пристрою не виявили.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #залізниця, #залізнична колія, #замінування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: