На Тернопільщині 17% вакансій – для працівників сфери торгівлі

Опубліковано:
25 Липня, 2020
 

В останню липневу неділю в Україні вшановують всіх, хто у тій або іншій мірі пов’язаний з торгівлею. Більше 3,5 мільйона українців зайняті у сфері торгівлі.

На фахівців цього виду діяльності є постійний попит на ринку праці. У І півріччі 2020 року роботодавці Тернопільщини мали потребу в 1179 працівниках сфери оптової та роздрібної торгівлі: касирах торговельного залу, торговельних агентах і представниках, продавцях продовольчих і непродовольчих товарів, продавцях-консультантах та ін. А це 17% від усіх вакансій по області.

З них, 935 вакансій були укомплектовані службою зайнятості.

Зараз на Тернопільщині є потреба у 33 працівниках сфери торгівлі. Своїм працівникам роботодавці готові платити до 10 тис. гривень.

Якщо Вас зацікавили вакансії сфери торгівлі, за більш детальною інформацією зверніться до районних філій Тернопільського обласного центру зайнятості чи Тернопільського міськрайонного центру зайнятості. 

Відділ інформаційної роботи
Тернопільського обласного центру зайнятості (тел. 23-49-77)

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вакансія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини, #торгівля
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: