На Тернопільщині облаштують сучасні приймальні відділення в медзакладах

24.07.2020 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

На Тернопільщині облаштують шість приймальних відділень опорних лікарень у єдиному стандарті. Оновлення відбудеться у рамках програми «EMERGENCY 2020» Президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає очільник області Володимир Труш, для відділень закуплять усе необхідне медобладнання.

«МОЗ України закупить для відділень необхідне обладнання - УЗД-апарат, ендоскопічне обладнання, кардіомонітори, дефібрилятор, апарат ШВЛ, лабораторне обладнання, МРТ, ангіограф, відповідно до наданого регіонами переліку. Наша область уже його підготувала», - наголосив голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш.

Відтак, програмою передбачено реконструкцію приймальних відділень у: Тернопільській університетській лікарні; Тернопільській міській комунальній лікарні швидкої допомоги; Тернопільській комунальній міській лікарні №2; Бережанській центральній районній лікарні; Кременецькій центральній районній лікарні; Чортківській центральній районній лікарні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі