На Тернопільщині пенсіонер віддав шахраям понад 250 тисяч гривень

Опубліковано:
24 Липня, 2020

Мешканець Тернопільщини став жертвою шахрайської пастки. Зловмисники видурили у 74-річного чоловіка понад 250 тисяч гривень, обіцяючи повернути кошти за неефективні препарати, які він купував через інтернет.

Як повідомляють в поліції, чоловік не раз купував ліки в інтернеті. Проте цього разу до нього подзвонив незнайомець і представився співробітником Департаменту соціального захисту. Він сказав, що фірма, де купував препарати пенсіонер, підозрюють у торгівлі неякісною продукцією. У зв’язку з чим тернополянину пообіцяли відшкодувати кошти за неефективні ліки. Чоловік погодився. Шахраї ще декілька разів передзвонювали до потерпілого, і просили його оплатити за оформлення медстраховки, документів, податок тощо. У підсумку пенсіонер перерахував на рахунки, які вказали шахраї, понад 250 тисяч гривень.

До слова, правоохоронці  закликають людей бути пильними, та недовіряти гроші незнайомцям. За фактом розпочали шахрайства розпочато розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрайство
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: