Будівництво дитсадка у селі Біла оглянув Міністр розвитку громад та територій України

Опубліковано:
24 Липня, 2020

Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов сьогодні, 24 липня, оглянув будівництво дитячого садка у с. Біла Тернопільського району. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Будівництво дитячого садка на 120 місць у селі Біла реалізовують в рамках «Великого будівництва». Відтак, дитсадок буде розташований у центральній частині населеного пункту та матиме два поверхи з підвалом, горищем і шатровим дахом.

null

«Програма «Велике будівництво» — це дієвий інструмент регіонального розвитку, адже саме реконструкція, будівництво доріг та об’єктів інфраструктури найбільш затребуване в суспільстві», – зазначив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

До слова. будівництво дошкільного навчального закладу планують завершите восени цього року. Період реалізації проєкт – 2019-2020 роки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #біла, #велике будівництво, #дитячий садок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Олексій Чернишов, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: