Мандри з Соломією: відома телеведуча відвідала Тернопіль

Опубліковано:
24 Липня, 2020

Соломія Вітвіцька, відома українська телеведуча, журналістка, ведуча ТСН на телеканалі «1+1» побувала у Тернополі на запрошення Тараса Демкури.

Гостя відвідала Етногалерею «Спадок» Родини Демкур. Це справило досить яскраве враження, і на своїй сторінці у Фейсбуці Solomiya Vitvitska радить усім відвідати Етногалерею обов’язково з екскурсією, і тут «душевно і з любов’ю до кожного експонату розповідають про звичаї наших прабабусь і прапрабабусь». 

null

 

null

 

null

Соломія Вітвіцька проїхалася на ексклюзивних авто «Ретро-Кортежу Тернопіль» до Збаразького замку, здійснила прогулянку на катері Тернопільським ставом.

До слова, і Етногалерея, і ексклюзивні авто «Ретро-Кортежу Тернопіль», і багато яскравих, неповторних місць Тернополя і краю завжди готові прийняти туристів, усіх, хто прагне більше дізнатися про культуру свого народу та його історію. Безпосередньо Соломію Вітвіцьку можна назвати туристичним Амбасадором Тернопілля та інших прекрасних місць нашої країни, де варто побувати кожному. Своєрідний путівник можна скласти за хештегом #мандризсоломією.

null

 

null

 

null

Ось, приміром, село Стрілкове, що межує з окупованим Кримом. Про нього Вітвіцька пише на своїй сторінці, що природа там неймовірна, а «де не копни — з-під землі б’є цілюще джерело».

Або ось Генічеськ. Він, на думку відомої мандрівниці та журналістки, є чи не найкращим місцем для опанування кайту, і на Арабатській стрілці працюють чотири кайт-школи.

null

 

null

 

null

 

null

Є багато гарних місць і цікавих комплексів довкола Дніпра. Можна навіть помилуватися лавандовою місциною.

Проєкт «Мандри з Соломією» розширюється. Його засновниця знайомить усіх охочих з місцями, де можна в Україні провести відпустку чи на кілька днів поїхати туди «перезавантажитися». Але у Тернополі сподіваються, що саме у них відома мандрівниця стане частою гостею.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Вітвіцька, #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: