Біля Тернопільського озера облаштую відпочинковий комплекс

23.07.2020 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Петиція тернополянки про облаштування біля пляжу «Циганки» відпочинкову зону з басейном набрала необхідної кількості голосів. Відтак, її розглянули під час засідання виконавчого комітету Тернопільської міської ради.

Як зазначає авторка петиції Мар’яна Ліфанова, «Циганка» є найпопулярнішим місцем відпочинку серед тернополян влітку.

«Оскільки місцеве озеро не є надто безпечним для купання, було б правильно зробити неподалік озера басейни. Щоб були лежаки, комфортні душові та туалети, щоб усе було, як у країнах Європи. До того ж через карантинні обмеження планувати відпустки ймовірніше доведеться в Україні, а то й взагалі у Тернополі. Тому такий комплекс буде нашою надією на комфортний літній відпочинок. Зараз на тому місці неприбрана територія, хащі, ніхто за цією територією не доглядає! Тому треба підтримка жителів міста, щоб міська влада вирішила це питання. Такий пляж стане гарним місцем відпочинку для тернополян і туристів з інших місць», – йдеться в петиції.

Така ініціативна набрала достатньої кількості голосів – 311 з 300 необхідних. Наразі, тривають роботи з підготовки необхідної документації для облаштування зони відпочинку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі