Увага! У Тернополі на Шептицького змінили Схему організації дорожнього руху

Опубліковано:
23 Липня, 2020

У Тернополі на перехресті вул. Оболоня і вул. Митрополита Андрея Шептицького встановили тимчасову кільцеву транспортну розв’язку. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Тимчасово облаштоване кільце передбачає дві смуги руху транспорту в обидві сторони, у зв’язку з тим, що вул. Шептицького є магістральною.

«На даний час актуальність змін в організації дорожнього руху надзвичайно висока. Будівництво Гаївського шляхопроводу ускладнило рух в місті, адже весь транспорт поїхав через центр та дане перехрестя. Загалом у місті опрацьовано чимало пропозицій, які будуть найближчим часом реалізовані. Фахівці житлово- комунального господарства, відділу технічного нагляду та проєктної організації надалі у посиленому режимі займаються розробкою нових Схем організації дорожнього руху, що покращать пропускну здатність автомобілів на найбільш завантажених вулицях міста», – каже начальник відділу технічного нагляду Олег Вітик.

До слова, у Тернополі діє моніторингова група, яка займається питанням внесення змін в організацію дорожнього руху з метою зменшення кількості заторів у місті, «розвантаженості» вулиць від автомобілів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорожній рух, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #схема організації дорожнього руху, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: