Ще один об’єкт проєкту «Велике будівництво» розпочали оновлювати на Тернопільщині

Опубліковано:
23 Липня, 2020

Поточний середній ремонт ще однієї ділянки дороги М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече стартував днями у Тернопільській області. Дорожники розпочали роботи на відрізку між 395 та 447 кілометрами.

Техніка шляховиків працює у смт Дружба Теребовлянського району. Там проводять фрезування і регенерацію зношеного покриття. «Ця ділянка найбільша за своєю протяжністю. Вона починається у смт Дружба і завершується у місті Теребовля. На жаль, зробити об’їзд цього відрізка неможливо, рух транспорту здійснюється у реверсному режимі. Так, заторів уникнути не вийде. Служба автомобільних доріг у Тернопільській області просить вибачення за тимчасові незручності і сподівається на розуміння водіїв. Завершити оновлення цього відрізку заплановано наприкінці вересня,» – коментує перший заступник начальника Служби автодоріг Микола Довгошия.

Загалом впродовж 2020 року запланований ремонт 146,5 кілометрів автошляху М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече в межах Тернопільської області. Роботи на відрізку біля смт Вишнівець завершені. Триває оновлення обходу Кременця та ділянки Тернопіль – смт Дружба.

З метою забезпечення безпеки дорожнього руху на автошляху М-19 буде ліквідовано незаконні з’їзди-виїзди

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області звертає увагу громадян на зміни в організації дорожнього руху. У рамках поточного середнього ремонту дороги М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече буде ліквідовано несанкціоновані з’їзди-виїзди з траси у межах населеного пункту Велика Березовиця.

Відповідно до Закону України «Про автомобільні дороги» фахівці Служби, підрядної організації та Національної поліції напередодні перевірили об’єкти на наявність погоджувальних документів та дозволів.

Наголосимо, що мова йде лише про ті з’їзди-виїзди, які місцеві мешканці облаштували самовільно, де відсутні заходи з організації дорожнього руху: розмітка, дорожні знаки, напрямні стовпчики, освітлення тощо.

Новий асфальтний завод запустили нещодавно неподалік Тернополя

Найбільший виконавець «Великого будівництва» на дорогах Тернопільської області, ТОВ Техно-Буд-Центр, збудував у селі Острів Тернопільського району новий асфальтний завод. Компанія сьогодні працює на трьох відрізках автошляху М-19 Доманове – Ковель –Чернівці – Тереблече. Завдяки новому заводу темп ремонтів вдається зберігати стабільно швидким. Протягом години КДМ-206 випускає 160 тонн асфальтобетонної суміші. За одну зміну завод виготовляє 1200 тонн матеріалу.

Новий завод у селі Острів забезпечив роботою 18 кваліфікованих дорожників. Загалом на асфальтних заводах ТОВ Техно-Буд-Центр працює 68 людей.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #велике будівництво, #дорога, #завод, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: