«Карантин не став на заваді»: п’ять учнів з Тернопільщини отримали 200 балів на ЗНО

Опубліковано:
22 Липня, 2020

П’ять учнів з Тернопільщини отримали найвищий бал на ЗНО з математики та фізики. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Найвищий бал з математики отримали троє учнів, а саме: випускники Тернопільської спеціалізованої школи з поглибленим вивченням іноземних мов №3, Тернопільської Української гімназії імені Івана Франка, Навчально-виховного комплексу «Школа-колегіум Патріарха Йосифа Сліпого». З фізики 200 балів отримали 2 учні: вихованці Тернопільського технічного ліцею і Тернопільської спеціалізованої школи з поглибленим вивченням іноземних мов №5.

Як зазначає начальниця управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ольга Хома, високий результат є показником того, що карантин не завадив учням навчатися.

До слова, минулого року за результатами зовнішнього незалежного оцінювання 200 балів з окремих предметів отримали 11 учнів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЗНО 2020, #ЗНО з математики, #ЗНО з фізики, #каранттин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: