З дотриманням протиепідемічних заходів: випускники Тернопільщини отримають документи про освіту

Опубліковано:
22 Липня, 2020

У Тернополі відтермінували послаблення карантину. Таке рішення прийняли під час засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначив очільник області Володимир Труш, спостерігається циклічність захворюваності на коронавірус – зростання й послаблення кожні 7-9 днів. Тому, послаблювати карантинні обмеження рано. Попри це, з дотриманням усіх протиепідемічних заходів, випускникам вручать документи про здобуття середньої освіти.

«Проведення урочистих подій та випускних вечорів можливе відповідно до постанови Кабінету Міністрів. Вручення документів про освіту відбуватиметься з дотриманням протиепідемічних заходів. Проте, друга й неофіційна частина святкування, а саме випускного вечора – рішення випускників і їхніх батьків, які нестимуть за це відповідальність. Це їхнє право на особисте життя й приватність», – каже Володимир Труш.

До слова, відділи освіти отримали рекомендації щодо вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту. Останній термін видачі документів – 31 липня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #випускний, #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: