У Тернополі оновлять Схеми організації дорожнього руху

Опубліковано:
22 Липня, 2020

До титульного списку капітального ремонту та реконструкції об’єктів шляхо-мостового господарства Тернопільської міської територіальної громади на 2020 рік внесли зміни.Таке рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає міський голова Сергій Надал, відповідно до прийнятого рішення на найбільших перехрестях оновлять Схеми організації дорожнього руху. Зокрема, буде збільшено кількість смуг для руху транспорту та оновлено дорожні розмітки. Таким чином збільшиться пропускна здатність транспорту та зменшаться затори.

Відтак, Схему організації дорожнього руху планується оновити за адресами: Влаштування транспортної розв’язки в одному рівні кільцевого типу на вул.Митрополита Шептицького – вул.Оболоня- вул.Білогірська; тимчасова (експериментальна) організація дорожнього руху на вул. Оболоня та вул. Митрополита Шептицького; на перехресті вулиць 15 Квітня- В.Стуса- Київська; на перехресті вулиць 15 Квітня- Братів Бойчуків; на перехресті вул.М.Карпенка- вул.В.Винниченка- вул.С.Будного; на перехресті вул.Р.Купчинського- Академіка Корольова- дороги в с.Байківці; на перехресті вулиць 15 Квітня- бульвар Куліша (з влаштуванням світлофорного об’єкта); на перехресті проспект С.Бандери- вул.Є.Коновальця- вул.Слівенська; на вул.Білецькій (ділянка від вул.С.Наливайка до житлового будинку за адресою вул.Білецька,36а).

До слова, роботи розпочнуться найближчим часом.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перехрестя, #Схеми організації дорожнього руху, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: