Тернополяни вимагають скасувати дистанційне навчання (Відео)

Опубліковано:
22 Липня, 2020

Під стінами Тернопільської обласної адміністрації пікетують містяни. З плакатами «Соціалізація – частина навчання», «1 вересня я хочу за свою парту» люди вимагають скасовувати дистанційне навчання. Про це повідомляє «Файне місто».

Як зазначають організатори пікету, акція є мирною. Учасники вимагають лише щоб діти змогли навчатися у школі, спілкування з однолітками, а не сидіння вдома перед телевізором.

«Дитина є обмежена в спілкування, самовираженні. Дім – це місце де дитина може відпочивати та проводити час з батьками. Тому я за повноцінну шкільну освіту, очну. Я “за” навчання за партою», – каже Наталія Турецька

«Я мати двох школярів і мені вкрай не подобається ситуація яка склалася. Ми вже були заручникам дистанційного навчання весною. На мою думку, воно виявилося не ефективним. Тому що діти повинні находитися в соціумі й між дітьми», – розповідає Мар’яна Головко.

До слова, на акцію протесту прийшли також і школярі, які хочуть повернутися за парти 1 вересня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дистанційне навчання, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: