«Через несправність»: тернополянин пояснив чому покинув автомобіль без нагляду

22.07.2020 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

Вчора, 21 липня, близько дев’ятої години вечора по вулиці Бродівській кермувальник залишив посеред дороги мікроавтобус. На місце події виїхали правоохоронці з іншими екстреними службами. Автомобіль огородили, а рух транспорту зупинили.

«Дані заходи проводилися з метою безпеки, адже тоді ще не було відомо кому належить авто і причина його залишення», – розповів начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

Вибухотехніки спільно зі слідчими примусово відчинили транспортний засіб і здійснили огляд на предмет виявлення вибухонебезпечних предметів. Вибухівки знайдено не було. Згодом встановили, що автомобільналежить мешканцю обласного центру.

За словами чоловіка, він використовував мікроавтобус у власних цілях, проте на вулиці Бродівській автівка вийшла з ладу. Увімкнувши аварійний сигнал, кермувальник залишив автомобіль. Правоохоронці провели з власником автомобіля профілактичну бесіду, також щодо нього складено адміністративний протокол.

До слова, у зв’язку з терористичним актом у Луцьку, прийнято рішення посилити заходи безпеки у містах. Відтак у Тернополі додатково організовано роботу двадцяти поліцейських нарядів, котрі несуть службу у місцях скупчення людей та транспортних засобів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі