Терориста, який захопив заручників в автобусі у Луцьку, затримали. Про це повідомляє «Новинарня».

Штурм автобуса розпочався після того, як президент Володимир Зеленський виконав одну з вимог терориста. Близько 21:25 год з автобуса почали виходити люди. Згодом до нього під’їхав БТР із правоохоронцями. Лунали постріли.

Як повідомив заступник керівника офісу президента Кирило Тимошенко, президент Зеленський особисто провів телефонну розмову з терористом. Вона тривала близько 15 хвилин. Після цього було звільнено трьох заручників, а коли Зеленський записав відео на вимогу зловмисника, той відпустив решту заручників.

Поранених немає. Вибухівки, яку нібито заклав терорист в інших місцях, також немає. Заступника голови Нацполіції Євгена Коваля, в якого стріляв терорист, не ранений. Куля пройшла за 15-20 сантиметрів від правоохоронця. Загалом у заручниках перебувало 13 людей.

До слова, чоловік, який назвався Максимом Плохим (справжнє ім’я – Максим Кривош), зранку у вівторок, 21 липня, захопив рейсовий автобус «Берестечко – Красилівка» із заручниками. При собі він має вибухівку та зброю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #луцьк, #Максим Кривош, #Максим Плохин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #терорис
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: