У Тернополі буде частково обмежено рух транспорту на просп. Степана Бандери

Опубліковано:
21 Липня, 2020

У Тернополі сьогодні, 21 липня, з 20:00 год буде частково перекритий рух транспорту на проспекті Степана Бандери. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає Міський голова Сергій Надал, ремонтні роботи розпочалися вчора ввечері. Працівники уже зняли шар асфальту. Сьогодні ж ремонтні роботи з оновлення дорожнього покриття продовжаться.

«Ми свідомо проводимо ремонті роботи у вечірній час, щоб задавати менше клопотів тернополянам впродовж дня та не зупиняти рух громадського транспорту. Тому роботи тривають з 20 год до ранку. Завтра рух на проспекті Степана Бандери буде відновлено»,- каже Сергій Надал.

Відтак, з 20:00 год буде на частково перекритий рух транспорту та тимчасово зупинило роботу тролейбусів, що курсують через просп. Степана Бандери. Проте без змін працюватимуть автобуси й маршрутки, а також тролейбус на маршруті №11.

До слова, водіїв просять з розумінням віднестися до тимчасових незручностей та бути уважними під час проїзду просп. Степана Бандер.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #громадський транспорт, #дорога, #дорожній рух, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проспект степана бандери, #ремонтні роботи, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: