«Про страшну аварію майже не пам’ятає»: 8-річний Юрко, якого збив п’яний водій, переніс дві операції

Опубліковано:
21 Липня, 2020

На лікування 8-річного Юрка Чорного, якого збив на автівці п’яний водій, правоохоронці зібрали понад 40 тисяч гривень. Хлопець уже переніс дві операції. Попереду на нього очікує довготривале лікування.

Як зазначає мати дитини Наталія, вона дуже вдячна всім хто допомагає у лікуванні Юрка.

«Дякую вам та всім людям, котрі відгукнулися на нашу біду. Нехай Бог вам допомагає і будьте здоровими – ви і ваші родини», – каже Наталія.

Сам же хлопець майже не пам’ятає аварію. Він дуже зрадів правоохоронцям, які прийшли його навідати та передати смаколики. А футбольний м’яч, який подарували правоохоронці, хлопчик дуже хоче якнайскоріше випробувати на полі.

Зазначимо, що аварія трапилась ввечері 8 липня у селі Прошова Тернопільського району. П’яний водій на шаленій швидкості збив хлопчика, який стояв на узбіччі з велосипедом. На момент автопригоди водій перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #село Прошова, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: