Йшла пішки з Тернополя до Ланівців: правоохоронці повернули батькам 13-річну втікачку

Опубліковано:
21 Липня, 2020

Неповнолітня дівчинка через сварку батьків вирішила піти до бабусі. Шлях з Тернополя до Лановецького району 13-річна втікачка хотіла подолати пішки. Дівчинку на узбіччі дороги помітили правоохоронці.

Як повідомляють в поліції, на дорозі поблизу райцентру мандрівницю побачив інспектор Кінологічного центру ГУНП в Тернопільській області Андрій Заяць. Він вирішив з’ясувати куди дівчинка прямує. Побачивши незнайомця, школярка спочатку злякалася та розплакалася. Проте, коли чоловік представився і показав їй службове посвідчення, вона заспокоїлася.

За словами дитини, вона проживає в Тернополі, але через сварку батьків пішла з дому. Вона хотіла пішки дійти до бабусі, яка мешкає в Лановецькому районі.

Дитину доправили до обласного центру, де вже її розшукувала мати.

До слова, з батьками правоохоронці провели профілактичну бесіду.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #батьки, #діти, #Лановецький район, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сварка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: