У Тернополі відбудеться чемпіонат світу з веслування на байдарках та каное серед ветеранів

Опубліковано:
21 Липня, 2020

У Тернополі 2-4 жовтня відбудеться чемпіонат світу з веслування на байдарках та каное серед ветеранів. Місцем проведення змагань стане «Водна арена». Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначив голова обласної державної адміністрації Володимир Труш, на чемпіонат приїдуть спортсмени з Канади, Німеччини, Чехії, Польщі та Великобританії.

«Україна вперше прийматиме змагання з веслування такого високого рівня. Ми очікуємо близько тисячі учасників. Канада, Німеччина, Чехія, Польща, Велика Британія попередньо погодили свою участь.Спортсмени змагатимуться на дистанції 200 та 500 метрів. З 1 серпня розпочинається реєстрація учасників», – зазначив Володимир Труш.

Наразі на «Водній арені» тривають підготовчі роботи. На порядку денному — встановлення автоматичної стартової системи. Завершуються роботи з оздоблення суддівської вежі, ізоляції трибун, встановлення сидінь.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #байдарки, #водна арена, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: