Медиків з Тернопільщини нагородили Почесними грамотами Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом»

Опубліковано:
20 Липня, 2020

На Тернопільщині нагородили медиків Почесними грамотами Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом». Нагороди вручив народний депутат Ігор Василів за дорученням голови Верховної Ради Дмитра Разумкова. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Відтак, за вагомий особистий внесок у забезпечення реалізації державної політики у сфері охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги, впровадження нових методів діагностики й лікування, сумлінну працю та високий професіоналізм нагороду отримав лікар-інфекціоніст Шумської районної лікарні Бабій Василь Михайлович. Також Почесною грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом» нагородили лікаря-анестезіолога Кременецької районної лікарні Скоропляса Валерія Петровича. 

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Дмитро Розумков, #ігор василів, #кременець, #медики, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Почесна грамота Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом», #тернопіль, #тернопільські новини, #щумськ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: