Тернопільщина: люди із вадами слуху можуть скористатися послугами контакт-центру

Опубліковано:
20 Липня, 2020

У Тернополі мешканці з вадами слуху можуть скористатися послугами контакт-центру. За допомогою звернулися уже більш як 470 осіб. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає голова Тернопільської обласної організації Українського товариства глухих Надія Коцовська, людина дзвонить по відеозв’язку і за допомогою жестів розповідають, що їм потрібно – викликати таксі, майстра чи звернутися до сімейного лікаря. Згодом співробітник центру передзвонює в потрібну організацію чи заклад.

«Сьогодні зателефонував хлопець, який знайшов оголошення про роботу. Однак для працевлаштування потрібно узгодити різні нюанси: досвід роботи, уміння. Тому я зателефонувала в компанію, пояснила ситуацію. З питань пошуку роботи звертаються дуже часто, і завдяки цьому вдається працевлаштувати кілька людей з вадами слуху кожного місяця. Телефонують з проханням викликати швидку чи звернутися до лікаря. Тому нам доводиться бути на зв’язку не лише в робочий час, а й після завершення офіційного робочого дня», – розповіла голова Тернопільської обласної організації Українського товариства глухих Надія Коцовська.

До слова, в обласній організації Українського товариства глухих налічується більше ніж 1200 жителів області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #контакт-центр, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Українське товариство глухих
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: